Fietstour

Wat gaan we doen en waar gaan we heen?

We gaan samen +- 3 uur door het (bijna altijd) zonnige Valencia fietsen! In deze drie uur nemen we jullie mee in ons verhaal over Valencia. Uiteraard laten we de echte highlights zien (zoals de kathedraal, stad van de kunst en de wetenschappen en de rivierbedding de Turia), maar ook zeker nemen we jullie mee naar de geheime plekjes en kleine straatjes die wij gedurende onze tijd in Valencia hebben ontdekt. We gaan het hebben over leuke weetjes, grappige persoonlijke ervaringen en bijzondere verhalen.

Waarom boek je een fietstour bij ons?

Wij houden van een gemoedelijke sfeer, waarbij het vooral om de gezelligheid gaat. We delen graag onze passie voor Valencia omdat we hier zó ontzettend vrolijk van worden. We nemen jullie graag zelf mee door de stad zodat we dichtbij onze eigen ervaring blijven die we zo graag met jullie willen delen. Dit maakt het juist zo mooi en persoonlijk! Boek direct door hier het reserveringsformulier in te vullen! 🙂

Prijzen

De prijs voor een fietstour is 27 euro per persoon. Deze prijs is inclusief fietsverhuur. Een fietstour gaat van start met minimaal 2 personen en maximaal 12 personen.

Mocht je interesse hebben in een privé tour, dan is de prijs minimaal 150,- euro tot 4 personen. Voor elke persoon extra, komt er 27 euro bij.

Als je lekker alleen op vakantie bent maar geen privé tour wilt doen, kan je je uiteraard altijd aanmelden en kijken we of er genoeg reserveringen bij komen om de tour van start te laten gaan!

Foto tijdens fietstour in Valencia door LokaalValencia