Tapastour

Wat gaan we doen en waar gaan we heen?

Liefde gaat door de maag, toch? En wij willen jullie heel veel liefde geven. Wat is er nou leuker dan typisch Spaanse tapas proeven als je in Valencia bent? Wij als locals kennen de leukste bodegas en barretjes, waar je als toerist niet zo snel komt. Daar laten we jullie proeven, vertellen we de leuke verhalen die achter de barretjes schuilen, laten we weten waar tapas vandaan komen en wat de Spanjaarden waar en wanneer eten.

De tapastour doen we wandelend in onze favoriete wijk El Carmen. Dit doen we het liefst in de avond omdat de straatjes in Valencia dan het gezelligst zijn, maar in overleg kan dit uiteraard ook in de middag! Tijdens de tapastour gaan we bij 4 tapasbarretjes iets proeven. In totaal krijg je 6 tapaatjes (2 tapas bij elke locatie) en 2 drankjes.

Hebben jullie de wijk el Carmen al gezien en gaan jullie liever een nieuwe wijk? Dan kunnen we ook wat tapasbarretjes in de wijk Cabanyal gaan ontdekken, met onder andere de oudste tapasbar van Valencia. Laat het ons gerust weten:).

Waarom boek je een tapastour bij ons?

Wij houden van een gemoedelijke sfeer, waarbij het vooral om de gezelligheid gaat. We delen graag onze passie voor Valencia omdat we hier zó ontzettend vrolijk van worden. We nemen jullie graag zelf mee door de stad zodat we dichtbij onze eigen ervaring blijven die we zo graag met jullie willen delen. Dit maakt het juist zo mooi en persoonlijk! Door tapas te gaan proeven maak je echt kennis met de Spaanse cultuur en dat is toch wel echt een must tijdens je vakantie in Valencia! 🙂

Prijzen

De prijs voor een tapastour is 45 euro per persoon (6 tapas, 4 locaties en 2 drankjes).

Tapastour in Valencia door LokaalValencia