Marina Beach Club – luxe relaxen aan het strand van Valencia

Yesss we zitten nog steeds in de maand augustus en dat betekent hoge temperaturen aan de Spaanse kust! Het strand van Valencia is de perfecte plek om een warme dag te besteden en aan het zwembad van Marina Beach Club kun je heerlijke verkoeling opzoeken!

Deze eye-catcher in Valencia is niet te missen als je richting het strand fietst! Vanuit de haven is Marina Beach Club het eerste wat je tegenkomt op de Calle Marina Real Juan Carlos. Het is een hotspot die je zeker niet mag missen tijdens je stedentrip Valencia. Vooral in de zomer mag je Marina Beach Club niet overslaan. Het zwembad worden we natuurlijk allemaal heel blij van, maar ook de uitkijk op de zee, de loungebanken en palmbomen zijn geweldig. Als je voor een dagje zwembad gaat, vergeet dan niet te reserveren op de website van Marina Beach Club. Voor een vaste prijs kun je van 11 uur tot 17 uur gebruik maken van een ligbed en het zwembad, waarbij je vooraf al betaalt voor een consumptietegoed voor de hapjes en de drankjes. De hapjes en drankjes bestel je aan de bar of vanuit de lounge wanneer er een ober langs komt lopen. 

Lunchen of uit eten bij Marina Beach Club

Bij Marina Beach club horen twee restaurants waar je kunt lunchen of dineren. El Portet grenst aan het strand, waardoor je in Mediterraanse sferen kunt genieten. 😊 Het andere Marina Restaurant is wat luxer ingericht en vind je direct naast het zwembad en de lounge van de Beach Club. Op de menukaart vind je een combinatie van Mediterrane en typisch Valenciaanse gerechten zoals het bekende rijstgerecht paella. Ook heeft het restaurant een uitgebreide keuze aan sushi op de menukaart staan. De prijzen liggen hier wat hoger dan andere restaurants in Valencia, maar zijn vergeleken met uit eten gaan in Nederland is het nog goed te doen :).

Feesten in de openlucht tot in de late uurtjes

In de namiddag barst het feest bij Marina Beach Club los en creëert de DJ met toffe muziek een lekkere vibe. Tijd om met de voetjes van de vloer te gaan en een dansje te wagen tot in de late avonduurtjes! Wanneer de zon met prachtige kleuren ondergaat verandert deze relaxte plek in een fantastische openlucht club! Het meest geweldige is nog dat deze plek gewoon op het strand gelegen is. 😊 In de zomer worden er verschillende DJ’s uitgenodigd om hier te draaien. Wie er ook te gast is op de dag dat jij er bent, één ding is zeker: de sfeer is altijd goed!

De entree is gratis, dus ook als je niet voor het uitgaansleven naar Valencia komt, kun je hier altijd even een kijkje nemen om de sfeer te proeven!

Marina Beach Club is elke dag geopend van 11:00 tot 03:30 uur. Let’s get the party started! 

Geniet ervan en tot snel in het zonnige Valencia. 🙂

Liefs,

Robin & Sofie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.