Fietstour

Waarom boek je een fietstour bij ons?

Wij houden van een gemoedelijke sfeer tijdens de fietstour Valencia, waarbij het vooral om de gezelligheid gaat. Samen met onze gidsen nemen wij jullie graag mee door de stad. We delen onze passie voor Valencia omdat we hier zó ontzettend vrolijk van worden. We blijven dichtbij onze eigen ervaring die we zo graag met jullie willen delen. Dit maakt het juist zo mooi en persoonlijk! We nemen jullie mee naar de geheime plekjes en kleine straatjes die wij gedurende onze tijd in Valencia hebben ontdekt. Tijdens de fietstour Valencia gaan we het hebben over leuke weetjes, grappige persoonlijke ervaringen en bijzondere verhalen.

Boek direct jouw onvergetelijke fietstour door onderstaand formulier in te vullen! 🙂

Informatie fietstour Valencia

Prijs van de fietstour: 27 euro (inclusief comfortabele fietsen en lokale verrassingslekkernij)
Meeting point: oud historisch stadscentrum Valencia
Duur van de fietstour: ongeveer 3 uur
Starttijd: Onze fietstours starten meestal om 10 uur in de ochtend. Een andere starttijd of een tour in de middag is eventueel ook mogelijk. Neem voor de beschikbaarheid voor jouw favoriete datum en tijd even contact met ons op door het reserveringsformulier in te vullen.

Enthousiaste gidsen LokaalValencia

Met trots kunnen we zeggen dat LokaalValencia gegroeid is en dat wij, Robin en Sofie niet meer de enige zijn die fietstours in het prachtige Valencia geven. Onze enthousiaste Nederlandse gidsen Linde, Tamara en Bastiaan zijn net zo verliefd op de stad als wij en willen deze liefde voor de stad graag met jullie delen. We stellen ze graag alvast aan jullie voor met een inleiding van ieders verhaal over Valencia.

Neem gerust een kijkje op de pagina ons team en kom te weten met wie jij straks door Valencia gaat fietsen! 🙂

Fietstour en andere activiteiten voor groepen in Valencia

Wij nemen privé-groepen ook graag mee door ons Valencia tijdens een fietstour of een van onze andere toffe activiteiten die helemaal aangepast kunnen worden aan de wensen van de groep.

Kom jij met je vriendengroep/vrijgezellenfeest/bedrijf/sportclub naar Valencia? Dan kunnen wij uiteraard een persoonlijke fietstour organiseren voor jullie groep, maar daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om jullie tijdens een tapas tour lokale gerechten te laten proeven. Een wijnproeverij met onze gespecialiseerde enthousiaste gids Jessica of een trip naar Albufera; het is allemaal mogelijk! We helpen je ook graag bij het organiseren van een geweldige groepsreis naar Valencia en kunnen ons aanbod helemaal aanpassen aan jullie wensen.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor groepen en de kosten even contact met ons op of stuur een mailtje naar info@lokaalvalencia.com.

Bereikbaarheid fietstour

-Kom je met het openbaar vervoer naar de startlocatie dan kun je uitstappen bij metrostation Turia. Vanaf hier is het nog ongeveer 15 minuten lopen naar de startlocatie. Zorg ervoor dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent bij de startlocatie, zodat we alle tijd hebben om het prachtige Valencia te laten zien 😊
-Parkeren in de buurt van de startlocatie kan bij de volgende dichtstbijzijnde parkeergarages:
Car Parking S.L. Adres: Placa de Joan de Vila-rasa, 0 S/N, 46001 València
Parking Oeste Parcent Empark. Adres: Placa de Joan de Vila-ras, 46001 València
-Het adres van de startlocatie ontvang je na het bevestigen van de fietstocht. De startlocatie is in hartje oude centrum.

Op welke fiets wil jij de mooiste plekjes van Valencia ontdekken?

Geef bij de reservering even je voorkeur aan, zodat wij de juiste fiets voor je kunnen klaarzetten

 –     Onze standaard comfortabele Hollandse fiets

–       E-Bike Basic – voormotor ( + 10 euro)

–       E-Bike Luxe – middenmotor ( + 15 euro)

–       Fiets met kinderzitje

–       Kinderfiets

Heb je al een eigen fiets in Valencia gescoord? Dan geven wij 5 euro korting op onze tour en kun je deelnemen op je eigen stalen ros 🙂

Ons advies is om de fietstour aan het begin van je stedentrip Valencia te plannen. Op deze manier kun je daarna nog alle toffe plekjes bezoeken en alle tips van onze locals gebruiken om alle mooie bezienswaardigheden en restaurantjes in Valencia te ontdekken 😊

Wil je aan het einde van de fietstocht de fiets langer huren, dan is dat zeker mogelijk! Als je hier interesse in hebt, horen wij dat graag. Wij geven je dan de informatie die je hiervoor nodig hebt.

Wat gaan we allemaal zien tijdens de fietstour?

Onze gidsen laten tijdens de fietstocht allemaal hun eigen Valencia zien. Zij kiezen de plekjes uit die zij het leukste vinden om te laten zien. Zo kunnen onze gidsen het Valencia laten zien waar zij zelf zo verliefd op geworden zijn! Wij vinden het belangrijk dat de gidsen hun eigen verhaal kunnen vertellen en hun onvergetelijke ervaringen en favoriete geheime plekjes met je kunnen delen 😊 Daarom kunnen wij niet precies zeggen wat we laten zien tijdens de fietstour, maar er zijn wel twee plekken die door al onze enthousiaste gidsen in ieder geval bezocht gaan worden: het Turia park en de Stad van Kunst en Wetenschap.

Welke plekjes in Valencia bezoeken we niet tijdens de fietstour?

Heb je de fietstocht op de tweede dag van je stedentrip gepland? Of wil je alvast een planning maken waar je na de fietstocht heen kunt gaan? Dan helpen wij je een handje! Naar deze plekjes die zeker wel het bezoeken waard zijn, gaan we namelijk niet tijdens onze fietstour, omdat deze met groepen op de fiets wat moeilijker te bereiken zijn:

Plaza del Ayuntamiento

Onze tip is om op dit plein het gemeentehuis en postkantoor te bezoeken. Deze gebouwen zijn gratis te bekijken en erg mooi om van binnen te bewonderen.

Plaza de la Virgen

Dit gezellige plein is erg toeristisch en daarom mogen wij er met de fietstour niet meer komen. In onze blog vertellen wij je wat er allemaal te doen is op Plaza de la Virgen en waarom je dit plein zeker gezien moet hebben tijdens jouw stedentrip in Valencia.

Strand en haven van Valencia

Het heerlijke strand en de haven zijn helaas net iets te ver om tijdens onze fietstour te bezoeken. Het is daarom zeker een aanrader om de fietsen langer te huren wanneer je nog een aantal dagen in Valencia bent.

Tot snel in Valencia!

We hopen jullie enthousiast te hebben gemaakt en jullie snel te zien in Valencia! We horen achteraf ook heel graag wat jullie van de fietstour gevonden hebben. Het zou super zijn als jullie een review kunnen achterlaten op TripAdvisor. Tot snel!