Groepsreis

Wil jij met je sportvereniging, je studie, vrienden of collega´s even weg uit het koude kikkerlandje en de zon opzoeken in het mooie Valencia…? In de maanden november tot en met maart organiseren wij van LokaalValencia leuke groepsreizen. Van tours zoals fietstours en tapastour tot teambuilding activiteiten, wij kunnen het allemaal voor je regelen! 

Ontdek samen al het moois van de stad tijdens een groepsreis Valencia. Wij zorgen ervoor dat de beleving in Valencia onvergetelijk gaat worden! 😊

Wat kan LokaalValencia voor jouw groepsreis regelen?

Met onze passie voor de stad en ervaring kunnen wij de groepsreis naar Valencia helemaal op jullie wensen aanpassen. Het gaat erom dat jullie reis in Valencia onvergetelijk wordt! Een geweldige ervaring wordt het zeker in deze zonnige stad, Valencia heeft namelijk ontzettend veel te bieden door de veelzijdigheid en het fijne klimaat! 

Groepsactiviteiten Valencia

Onze enthousiaste Nederlandse gidsen nemen jullie graag mee op een gezellige privé groepstour. Een aantal voorbeelden van de groepsactiviteiten die we kunnen organiseren zijn:

Fietstour
Wij laten jullie op de fiets onze favoriete plekjes in Valencia zien en delen onze ervaring, tips en grappige weetjes zodat jullie het beste van Valencia zeker gezien hebben. 
Wijnproeverij
Proef een aantal heerlijke wijntjes in een gezellige Spaanse bar. Na deze wijnproeverij weet jij alles over Valenciaanse wijnen. Proost!
Tapastour
Proef de echte Spaanse keuken met verschillende kleine hapjes en drankjes in onze favoriete barretjes en restaurantjes.
Excursie Albufera
Bezoek de rijstvelden waar de traditionele paella ontstaan is, vaar met een bootje over het meer door het prachtige natuurgebied en eet Paella Valenciana in een authentiek dorpje.
Leerzame speltour
Verken de stad onder begeleiding van een ervaren gids, onderweg gaan jullie quiz vragen beantwoorden en opdrachten doen om de stad op een leuke manier met de groep te ontdekken.
Teambuilding
Activiteiten zoals een escape room om de teamspirit tijdens jullie bedrijfsuitje in Valencia of stedentrip met collega’s een boost te geven.
Bedrijfsbezoek
Speciaal voor groepen studenten kunnen wij de groepsreis Valencia leerzaam maken door een bedrijfsbezoek te regelen. Via ons netwerk in Valencia kunnen wij makkelijk contact leggen om een bedrijfsbezoek in te plannen tijdens jullie groepsreis.
Volleybaltoernooi
Op het strand van Valencia de competitie met elkaar aangaan door sportief bezig te zijn met de groep.

Naast het organiseren van leuke groepsactiviteiten in Valencia en groepstours kunnen we nog meer voor jullie regelen. Om de organisatie van jullie groepsreis Valencia zo makkelijk mogelijk te maken regelen wij op aanvraag ook de volgende dingen:

-vervoer van en naar het vliegveld
-reserveren van restaurantjes
-contact met hotels en andere accommodaties

Waarom een groepsreis door LokaalValencia laten organiseren?

Het organiseren van een reis naar Valencia voor een grote of kleine groep kan een hele klus zijn! Wij hebben al jarenlange ervaring in de stad en helpen jullie graag. 😊 Met ons netwerk in Valencia weten wij precies waar je moet zijn voor de leukste bezienswaardigheden, activiteiten en lekkerste restaurantjes. 

Tijdens één van onze gezellige groepsactiviteiten in Valencia leer je de stad en elkaar beter kennen. In onze tours kunnen ook leerzame studie elementen in spelvorm verwerkt worden. Een fietstour door de stad, heerlijke tapas tour of wijnproeverij is de perfecte manier om aan teambuilding te werken.

Ander soort tours zijn zeker ook mogelijk en alles kan helemaal aangepast worden op de specifieke wensen van de groep. Het allerbelangrijkste is namelijk dat jullie plezier gaan hebben in Valencia!

Kosten groepsreis Valencia

De kosten verschillen per groepsreis en zijn afhankelijk van welke activiteiten en groepstours jullie in Valencia willen gaan doen. Laat ons vooral weten wat jullie wensen zijn en dan sturen wij een vrijblijvende offerte toe met de verschillende opties en een overzicht van de kosten.

Stuur ons even een mailtje via info@lokaalvalencia.com met jullie wensen voor een groepsreis Valencia en dan adviseren wij graag over alle mogelijkheden. 😊

Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten en het prachtige Valencia waar wij zo verliefd op zijn geworden aan jullie te laten zien!

Liefs, Robin & Sofie LokaalValencia