Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lokaal Valencia
Average rating:  
 5 reviews
by Diny Koekkoek on Lokaal Valencia
Leeftijd: 65
Aantal personen: 4

Wij hebben genoten van deze fietstoer. Onze gids Bastiaan vertelde veel over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de Valentianen. Hij heeft ons goed wegwijs gemaakt in het, op sommige plekken, drukke Valencia. Een echte aanrader, alvorens je zelf met een huurfiets op pad gaat.

by Bareldina. Sjoerdje, Jan, Art on Lokaal Valencia
Leeftijd: 60
Aantal personen: 4

Via Rosa kregen we de tip om deze fietstour te boeken. Prima fietsen via Megabike. Daarna met onze gids Sebastiaan op stap. Regelmatig even gestopt voor een interessant verhaal over de bijzonderheden van de stad, de historie, de architectuur en bijzondere anekdotes. Halverwege gestopt voor een proeverij met heerlijke ham. We kregen aan het einde van de tour van onze gids nog een groot aantal tips over de lokale horeca en interessante plekjes in de omgeving. Voor ons was het een super begin van ons bezoek aan Valencia! Lokaal Valencia is een echte aanrader!

by Francis en Marly Moesbergen on Lokaal Valencia
Leeftijd: 51 en 19 jaar
Aantal personen: 2

Wij hadden een tip gekregen om een fietstour te maken met Sofie en wij geven die tip aan iedereen die naar Valencia gaat!
Sofie heeft tijdens onze gezellige fietstour de vele prachtige bezienswaardigheden laten zien, verstopte pleintjes laten met ons bezocht, veel tips voor onbijt, kopje koffie, lunch of heerlijk etentje gegeven.
We hebben het allemaal opgevolgd en een superweek gehad in het prachtige Valencia. Na de fietstour zelf een fiets gehuurd en ons gemak nog eens de favoriete plekjes bezocht.
Wij raden iedereen aan eerst zo'n gezellige fietstour met Sofie of Robin te boeken zodat je daarna zelf op verkenning kan gaan en niets mist van deze geweldige stad! Wij hebben genoten en willen Sofie nogmaals hartelijk bedanken!

by Janine on Lokaal Valencia
Leeftijd: 32
Aantal personen: 6

Super leuke tocht gehad met deze twee spontane meiden. Dit was echt een aanvulling op onze week Valencia. Bedankt!

by Sharon on Lokaal Valencia
Leeftijd: 24

Super leuke ervaring! Sofie en Robin hebben samen echt hun liefde voor Valencia overgebracht naar mij en mijn vriendinnen. Aanrader.