Sofie&Robin

Hola vakantiegangers!

Leuk om alvast een beetje kennis te maken.. Jullie vragen je zeker af met wie je nou op de fiets gaat stappen?! Maak je in ieder geval geen zorgen want we doen dit om jullie een hele leuke, gezellige tijd te bezorgen. Uiteraard gaan jullie de fietstour niet verlaten zonder meer dan genoeg kennis van Valencia te hebben opgedaan!

Wij zijn twee spontane jonge meiden uit Noord-Brabant. Ongeveer 3 jaar geleden hebben wij ons Brabant ingeruild voor het zonnige Valencia. Waarom? Vertellen we je nog wel! 😉

We houden van het mediterraanse, bourgondische leventje. Lekker genieten en pluk de dag. We hebben elkaar ontmoet bij HelloPrint. Toen we voor het eerst met elkaar een borrel op het terras na het harde werken gingen drinken, klikte het gelijk! We zijn allebei smoorverliefd geworden op Valencia en zijn allebei niet van plan de stad nog ooit te verlaten. Zo zijn we ook nog eens allebei gids geweest.. Zo veel gemeen… Brabant, gids, verliefd op Valencia, krullen, blond, hoe kan dit nog fout gaan?

Een paar wijntjes verder raakten we aan de praat over onze toekomstplannen in Valencia. We vertelden elkaar dat we beide ondernemingsdrang voelen! We deden er alleen allebei niet zo veel mee… Na onze ideeën gedeeld te hebben, kon ons enthousiasme niet meer op!!

Zo gezegd, zo gedaan. Hier zijn we dan. LokaalValencia!

Un beso, Sofie & Robin